دکتر احمدی نماینده محترم مردم شهرستان کنگان،عسلویه،جم و دیر در مجلس عصر جمعه به همراه بخشدار و رئیس شورای اسلامی بخش سیراف از درمانگاه شیرینو بازدید کردند.
رئیس شورای بخش سیراف و نایب رئیس شورای اسلامی بندر شیرینو از وضعیت تخصیص اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گلایه کرد، بندر شيرينو در استان بوشهر به عنوان بزرگترين روستاي جنوب كشور با جمعيتي بيش از ۱۷ هزار نفر در بسياري از زمينه ها محروم مي باشد.
سوال بهمنی از مسئولین استان و شهرستان: چرا دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر یک ریال اعتبار برای خدمات درمانی در بندر شیرینو تاکنون تخصیص نداده است؟ بی توجهی به خواسته مردم سبب اعتراضاتی شده است و مسوولان امر باید از اعتبارات شهرستانی، اعتبارات استانی، اعتبارات مسئولیت های اجتماعی (۱۳۷۷میلیارد تومان)، اعتبارات محرومیت زدایی (۵۱۱ میلیارد تومان) ، اعتبارات شورای راهبردی پتروشیمی ۴ شهرستان جنوبی (۲۳۰ میلیارد تومان) و سایر اعتبارهای که می شود برای این مرکز جامع سلامت تخصیص داد کمک کنند.
اهميت ارائه خدمات بهداشتي و درماني به مردم از مهم ترين وظيفه وزارت بهداشت مي باشد كه دستگاه اجرايي در استان دانشگاه علوم پزشكي استان بوشهر مي باشد.
دانشگاه علوم پزشكي بوشهر با سيصد ميليون اعتباراتي كه توسط دهياري و شوراي اسلامي از پتروشيمي هاي منطقه دريافت كرده بودند در سال ۱۳۹۷ طي سفر رياست محترم جمهور به استان و مصوبه هيات دولت و دانشگاه محترم علوم پزشكي استان بوشهر جهت رفاه حال مردم اين پروژه به مساحت ۱۰۵۰ متر در سه طبقه (طبق نقشه مهندسي خود دانشگاه علوم پزشكي) ، كلنگ زني كرد.
و بعد از گذشت سه سال (۱۳۹۹) در قسمت فنداسيون طبقه اول ماند و به دليل عدم تامين اعتبار به موقع و مطالبات پيمانكار اعمال ماده ۴۸ پيمان گرديد. (تا اينجاي پروژه دانشگاه علوم پزشكي يك ريال به اين پروژه كمك نكرده اند)
در سال ۱۳۹۹ چرا بايد پروژه ماده ۴۸ و متوقف شود؟ سهم دانشگاه علوم پزشكي در اين پروژه كجاست؟
مجدد با راي زني ها و تلاش هاي اعضاي شوراي و دهيار و دادن مجوز به يكي از پتروشيمي هاي منطقه جهت ساخت هتل و در راستاي كمك به روستا يك ميليارد و پانصد مجدد به حساب علوم پزشكي پول واريز شد.
و فاز جديد پروژه مجدد وارد مناقصه شد ، به دليل كمبود اعتبار مجدد اعضای شورا با پيگيري از وزير نفت و نماينده مجلس سه ميليارد از مناطق نفت خيز و سه ميليارد از شوراي راهبردي تامين اعتبار گرديد جهت ادامه روند پروژه ( يعني تا كنون ۷٫۸۰۰ ميليارد ) اعتبار با تلاش هاي مسئولين محلي روستا و نماينده مردم در مجلس تامين اعتبار شده است.
در حال حاضر دانشگاه علوم پزشكي اظهار دارد كه اعتبار لازم جهت تكميل اين پروژه ندارد و يكي از آسانسورهاي اين پروژه حذف كرده اند و بعد از گذشت زمان كوتاهي طبقه سوم اين پروژه هم حذف شد.
چرا بايد روستايي كه پرونده شهر شدن آن در وزارت كشور مي باشد و در آستانه تبديل و ارتقاء به شهر مي باشد با جمعيتي بالغ بر ۱۷ هزار نفر پروژه خدمات درماني آن با كاهش مساحت ساخت و كاهش ارتفاع رو به رو شود؟ اپيدمي كرونا بايد به مديريت دانشگاه اين ديد را ميداد كه اين پروژه را وسيع تر نه اينكه كمتر كند. (استفاده از سالن هاي ورزشي و مساجد براي مسئله كرونا باعث شد كه پدافند غير عامل در حوزه سلامت تصميماتي در خصوص توسعه و افزايش پروژه هاي خدمات درماني دهد) پس اين اتفاق مورد تاييد شاخص های اداره کل پدافند غيرعامل وزارت بهداشت هم نيست.
در بندر شيرينو به شدت با كمبود زمين مواجه هستيم این روستا از دو طرف محدود به منطقه ویژه پارس جنوبی ،از یک سو منتهی به دریاست و از سوی دیگر نیز به ارتفاعات و کوه محدود است.
حال سوال اينجاست؟
پروژه مركز خدمات جامع سلامت شهري تنگك واقع در شهرستان بوشهر
پروژه مركز خدمات جامع سلامت روستائي چهارروستائي واقع در شهرستان گناوه
پروژه مركز خدمات جامع سلامت روستائي محمدي واقع در شهرستان گناوه
پروژه مركز خدمات جامع سلامت روستائي بنجو واقع در شهرستان دير
و سایر پروژه های مرکز جامع سلامت شهری و روستایی از اعتبارات نفتی است؟ و با برنامه ده ساله تکمیل می شود؟
بهمنی در ادامه اظهار داشت: توجه شما را جلب مي كنم به چند مورد محل هاي اعتبار مركز خدمات جامع سلامت در كشور:
مركز خدمات جامع سلامت شبانه روزي چكنه – نيشابور به صورت كامل از محل اعتبارات دانشگاه تكميل شده
مركز خدمات جامع سلامت شهيد بهشتي شهر صفائيه – رفسنجان از محل كمك خيرين و اعتبارات دانشگاه علوم پزشكي تكميل شده
مركز خدمات جامع سلامت روستايي گنبد از محل اعتبارات طرح تحول سلامت
مركز خدمات جامع سلامت روستايي شهرستان «سلسله» از محل اعتبارات محروميت زدايي و بنياد بركت
مركز جامع خدمات سلامت شهري و دو مركز روستايي در آشخانه – خراسان شمالي از محل اعتبارات دانشگاه براي ساخت اين پروژه اختصاص داده شده
مركز خدمات جامع سلامت روستايي ديل – ياسوج از محل اعتبارات طرح تحول سلامت و اعتبارات داخلي دانشگاه
مركز خدمات جامع سلامت روستايي قره تپه – آذربايجان غربي از محل اعتبارات طرح تحول نظام سلامت و اعتبارات استاني تكميل شده
مركز خدمات جامع سلامت جزيره هنگام از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشكي تامين شده
و اگر بخواهيم مثال بزنم كلي مركز جامع سلامت در كشور هست كه خود دانشگاه هزينه كرده است.
رئیس شورای بخش سیراف در پایان گفت: از تمام مسئولین دولت، نماینده مردم در مجلس خواهشمندیم ناراحتي مردم از تبعيض و عدم رعايت برقراري عدالت اجتماعي در توسعه متوازن ببینید، و در رفع این مشکل تلاش کنید.
🔷️🔹️ خبرهای امروز …
🔶️🔸️ خبرهای اخیر …
ثبت دیدگاه