حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۳ 2 جماد ثاني 1446 Tuesday, 3 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 391 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 4 تعداد دیدگاهها : 99×
  • امام خامنه ای و خمینی شیرینو
    امام خامنه ای و خمینی شیرینو
  • سی و یکمین استاندار بوشهر کیست؟
    ۰۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۳:۱۲
    شناسه : 2181
    بازدید 3848
    سوابق دولت ها در شروع به کارشان نشان می دهد عمدتا در ابتدا به سراغ استانداری های بزرگ، پرچالش و غیرهمراه با رویکرد دولت جدید می روند و معمولا استان های مرزی و دارای جمعیت کمتر برای زمانی نگاه داشته می شود که معمولا گزینه ای روی دست دولت ها مانده تا کلید استانداری آنها به چنین افرادی سپرده شود.
    نویسنده : ابراهیم بهمنی منبع : خلیج فارس
    پ
    پ

    خلیج فارس: با استقرار دولت سیزدهم و شروع به کار وزیر کشور، اکنون مهمترین تصمیم دولت جدید انتخابات مدیران ارشد هر استان می باشد تا به تدریج ترکیب مدیریتی هر استان نیز پوست اندازی کند.

    به گزارش خلیج فارس؛ در این بین اگرچه احمد وحیدی وزیر کشور گفته: “به دنبال انتخاب سریع استانداران هستیم”، اما گویا برخی در استان ها از جمله بوشهر بسیار زودتر از زمانی که انتظار می رود، موعد انتخاب و شروع به کار استاندار را کار “امروز یا فردا” می دانند!

    سه شنبه استاندار جدید معرفی می شود!

    برهمین اساس بود که عصر دوشنبه در شبکه های اجتماعی خبری مبنی بر نهایی شدن انتخاب سردار “فتح الله جمیری” به استانداری بوشهر دست به دست شد که طبق آن قرار است فردا (سه شنبه) نیز معارفه شود!

    سردار جمیری فرمانده سپاه حفاظت سپاه پاسداران می باشد و پیش از این فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر و سپاه الغدیر یزد را در کارنامه خود داشته است.

    اما فرایند انتخاب استانداران نیازمند مراحلی است که مهمترین آن رای هیات وزیران به استاندار می باشد.

    از این رو، با توجه به اینکه هیات دولت روزهای یکشنبه ها و چهارشنبه ها تشکیل جلسه می دهد، عملا انتصاب گزینه استانداری در روز سه شنبه غیر واقعی است؛ بماند که اساسا مطرح شدن برخی اسامی در این ایام، بیشتر به معنای سنجیدن نگاه افکار عمومی خصوصا طیف حامی دولت می باشد.

    احتمالا اولویت دولت تعیین استانداران استان های بزرگ است

    ضمن اینکه سوابق دولت ها در شروع به کارشان نشان می دهد عمدتا در ابتدا به سراغ استانداری های بزرگ، پرچالش و غیرهمراه با رویکرد دولت جدید می روند و معمولا استان های مرزی و دارای جمعیت کمتر برای زمانی نگاه داشته می شود که معمولا گزینه ای روی دست دولت ها مانده تا کلید استانداری آنها به چنین افرادی سپرده شود.

    علاوه بر این، انتصاب استانداران نیازمند برخی استعلام ها، هماهنگی ها با بزرگان استانی است (هرچند در استان های کوچک چندان این مشورت ها مورد توجه نخواهد بود) و نهایتا باید در جلسه هیات دولت درباره گزینه معرفی شده وزارت کشور رای گیری شود.

    در این خصوص نگاهی به ادوار گذشته هم خالی از لطف نیست که اگرچه هیچ دولتی مانند دولت نهم و هیچ رییس جمهوری غیر از احمدی نژاد در انتخاب مدیران و استانداران موردنظرش شتاب نداشت، اما اسماعیل تبادار آخرین استاندار دولت خاتمی در بوشهر تقریبا ۷۵ روز بعد از روی کار آمدن وزیر وقت کشور عهده دار مدیریت ارشد استان بود و نهایتا در ۱۱ آبان ۱۳۸۴ سکان استانداری را به علی افراشته سپرد. 

    از این رو به نظر می رسد روند انتخاب استانداران، زودتر از نیمه دوم شهریور کلید نمی خورد و اگر دولت بخواهد هر هفته پرونده ۵ تا ۶ استاندار را به هیات دولت ببرد و آنها را انتخاب و معارفه کند، فرایند انتخاب استانداران تا اواخر مهرماه زمان می برد؛ هرچند این زمان هم کمی خوشبینانه به نظر می رسد و برخی معتقدند در شروع بکار دولت سیزدهم، دولت و رییس جمهور اولویت ها و مشکلات زیادی پیش پای خود دارد که همین موضوع هماهنگی و نهایی کردن استانداران را زمانبر می کند.

    گزینه اصلی پشت پرده است؟

    نهایتا اینکه باید منتظر ماند و دید سی و یکمین استاندار بوشهر چه کسی خواهد بود؟

     آیا نام هایی اخیرا از ستادهای انتخاباتی سید ابراهیم رییسی پیشنهاد شده شانس بیشتری دارند (ایمان عطارزاده، معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، سرهنگ سهراب انبارکی مسئول سازمان بسیج حقوقدانان کشور، اصغر جعفری مدیرکل اسبق تعاون، کار و رفاه بوشهر و مدیر دفتر مطالعات دفترنمایندگی ولی فقیه در استان و محمدصادق هاشمی مدیرکل امور اجتماعی استانداری در دولت دهم)، یا چهره هایی مانند سردار خرمدل (فرمانده بوشهری سپاه کهکیلویه و بویراحمد که از مدتها پیش نامش مطرح شد) و سردار جمیری که امروز برای استانداری سر زبان ها افتاد.

    شاید هم این نام ها در استقبال از چهره اصلی تر می باشد که در معادلات تاثیرگذاران استان نام و شانسی برایش متصور نبوده و در حلقه تصمیم ساز دولت در تهران درخصوص آن تصمیم گیری می شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.